Levertijd

Ieder product wordt speciaal voor jou met liefde geknoopt. Ik streef  ernaar om je bestelling z.s.m. maar uiterlijk binnen 10 werkdagen te verzenden. Lukt dit niet dan neem ik contact met je op. Heeft de bestelling spoed?  laat het me dan weten, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is. 

Verzendkosten
Deze  zijn € 6,95 voor pakketpost. Je pakket wordt verzonden door PostNL. Je ontvangt per mail een track& trace code waarmee je het pakketje kunt volgen.

Klachten
Indien de bestelde artikelen niet aan je verwachting voldoen aarzel dan niet om contact op te nemen per mail. Doe dit uiterlijk binnen 2 dagen na ontvangst. Eventuele problemen of klachten zullen we altijd in overleg proberen zo goed mogelijk op te lossen.

Garantie
Alle producten zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met veel aandacht en liefde. Het kan zijn dat deze door het handwerk minimaal van elkaar verschillen. Gebruik de producten enkel zoals aangegeven in de webshop. Is er toch iets 'mis' neem dan even contact met mij op.

Privacy Policy
Moosz respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site. En zorgt dat de verstrekte persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. De gegevens worden nimmer aan derden beschikbaar gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Aansprakelijkheid
Moosz is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen met het product of schade aan het product, door bijvoorbeeld verkeerd of ondeskundig gebruik of de door Moosz verstrekte instructies bij de productomschrijving op de website of gebruik in strijd met de eventueel meegeleverde gebruiksaanwijzing.

Auteursrecht & copyright
Het auteursrecht van de foto's die op de website van Bymoosz.nl  staan, ligt bij Wendy Flierman. Er mogen dan ook geen foto's zonder toestemming van Wendy Flierman van de website gehaald of gebruikt worden.
Moosz heeft het recht om foto's die gemaakt zijn van bestelde artikelen, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn; plaatsing op de website,
social media en/of drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding.
Moosz vraagt altijd toestemming aan de klant.

Handgeknoopt, uniek & creatief.
Alle creaties zijn met heel veel liefde en zorg gemaakt!